Με τα...στοιχήματα δεν έρχεται η άνοιξη

Μαχητής Παναθηναϊκός, πήρε τη νίκη στη Ριζούπολη!

Ο Παναθηναϊκός ο φετινός δεν είναι κακός: απλά του λείπει μια κεντρική ιδέα. Είναι ένας συνδυασμός διάφορων ετερόκλητων πραγμάτων.

Ο Παναθηναϊκός ο φετινός δεν είναι κακός: απλά του λείπει μια κεντρική ιδέα. Είναι ένας συνδυασμός διάφορων ετερόκλητων πραγμάτων.

Πρώτα απ’ όλα έχει δυο ψυχές, αφού το ποδόσφαιρο έτσι όπως το έχει στο νου του ο Γιάννης Αλαφούζος κι οι συνεργάτες του δεν έχει καμία σχέση με ό,τι αγαπάνε οι οπαδοί. Έπειτα έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που έφτιαξαν ο Πογιάτος κι ο Ρόκα συν οι λοιποί άγνωστοι σύμβουλοι του ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει την ευθύνη της κατασκευής της.

Και τέλος είναι μια ομάδα, που ενώ μετά την περσινή χρονιά της έπρεπε να ανανεωθεί (γιατί στα πλέι οφ δεινοπάθησε με τους παίκτες να τα δίνουν όλα μεν αλλά να είναι και ξενερωμένοι μετά την γνωστοποίηση της απομάκρυνσης του «κακού» Γιώργου Δώνη) με ποδοσφαιριστές που θα έκαναν άμεσα την διαφορά, τελικώς πρόσθεσε παίκτες που ήδη από το καλοκαίρι αποτελούσαν στοιχήματα.

Ο Σαβιέρ (που ήρθε να πάρει τη θέση του Εμμανουηλίδη), ο Βέλεθ, ο Αντονίτο (που θεωρήθηκε χρησιμότερος από τον Θεοχάρη ο οποίος είχε κάνει καλά πλέι-οφ), ο Ιωαννίδης που ήρθε από την εξωτική …Λειβαδιά μεγάλα στοιχήματα ήταν. Μόνο που τα στοιχήματα σιγουριά δεν προσφέρουν κι όσο πιο πολλά βάζεις τόσο πιο πολλά χάνεις.

Κοντολογίς πάλι καλά να λέμε που η ομάδα χωρίς να έχει κάνει σοβαρή δουλειά το καλοκαίρι “χτυπά” τετράδα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News