Με τα «μπούνια» στην Τούμπα

Με τα «μπούνια» στην Τούμπα

Μπήκαμε στη λογική του προπονητή και συνθέσαμε σ’ ένα παιχνίδι το δεύτερο ημίχρονο του Καραϊσκάκη και το πρώτο απέναντι στην ΑΕΚ.

Βλέποντας ξανά τα παιχνίδια ήταν σαν τα μάτια αυτών που φόραγαν τις φανέλες του Παναθηναϊκού να γυάλιζαν.

Αυτό που συνέβη στο λιμάνι ήταν ανεξήγητο, στα πρώτα 30 λεπτά σιχτίριζες και στην επανάληψη με Σαβιέρ, Αλεξανδρόπουλο κέρδισες όλες τις μονομαχίες από αντίπαλους που κανονικά δεν θα προλάβαιναν οι πράσινοι ούτε να δουν με το σκορ, την έδρα και την ψυχολογία δικά τους.

Τα ίδια δεν έγιναν μέχρι το 70 με αντίπαλο την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα; Εντάξει, ο Μακέντα στην Αγγλία με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ έχει πετύχει δυσκολότερα πράγματα, αλλά οι υπόλοιποι;

Το ερώτημα είναι αν οι λίγες μέρες που μεσολαβούν ως την δοκιμασία της Τούμπας είναι αρκετές για να μπορέσουν οι παίκτες να εμφανιστούν σε ακόμα καλύτερη ατομική κατάσταση και να βάλουν κάποια στοιχεία στο παιχνίδι τους που θα τους βοηθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα. Πέρσι με χειρότερο υλικό έχασαν το τρίποντο στις καθυστερήσεις των …καθυστερήσεων.

Ο Παναθηναϊκός με τον Αλεξανδρόπουλο παντού στο χορτάρι και τον Βιγιαφάνιες χαμηλά, χωρίς δεύτερο καθαρό επιθετικό μόνο προβλέψιμος δεν είναι ενώ στο διάστημα που οι παίκτες του φορτσάρουν ο ρυθμός που βγάζουν στο παιχνίδι τους είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News