Με τα γνωστά προβλήματα ενόψει Αρμάνι Μιλάνο

ΕΜΕΤΟΣ! Με το... ζόρι το 1-0 η Ρεάλ, πάλεψε ο Παναθηναϊκός

Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (15/10) το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Milan (17/10, 21.30) για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Όλοι οι «πράσινοι» ήταν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, εξαιρουμένου του Ίαν Βουγιούκα ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την AX Armani Exchange Milan (17/10, 21.30).

Να σημειώσουμε πως την φετινή σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κινούμενη σε διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, όπερ σημαίνει πως σε κάθε ματς οι τιμές τους ενδέχεται να αυξάνονται όσο η διαθεσιμότητα μειώνεται και όσο πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τον αγώνα με την AX Armani Exchange Milan με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη– Παρασκευή 10:00-18:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Πέμπτη 17/10 από τις 19.00 μέχρι τις 21.30.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News