Αποτέλεσμα; Μόνο η νίκη! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός 0-1 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Λαμία για την 23η αγωνιστική της Super League στη Λεωφόρο (15:30). Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τρεις απανωτές ήττες και πλέον έχασε την επαφή του με την 3η θέση της βαθμολογίας (-9). Το πρώτο τρίποντο μετά τον Ιανουάριο είναι μονόδρομος για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ουτώς ώστε να συνεχίσει να «χτίζει» ψυχολογία.

Μεσοβδόμαδα επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας χωρίς να παίξει καλή μπάλα. Βέβαια, είχε εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την επικείμενη αντίπαλό του. Η Λαμία με μία κακή αμυντικά εμφάνιση, ηττήθηκε από τον Ατρόμητο μεσοβδόμαδα (3-1), χάνοντας το μομέντουμ που είχε αποκτήσει.

Στα αξιοσημείωτα του ζευγαριού το γεγονός ότι η ομάδα από την Φθιώτιδα δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό. Σε έξι επισκέψεις της εκεί μετράει πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία μένοντας στο μηδέν επιθετικά στις πέντε εξ αυτών.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα σε όποιο ματς και αν παίζει, είτε είναι φιλικό είτε ματς Κυπέλλου στοχεύει στη νίκη. Παρόλο που είχαμε “καθαρίσει” την πρόκριση σε έως έναν βαθμό, ήταν μία ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν παίξει το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα θα τους χρειαστούμε μέχρι το τέλος. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που όλες οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να είναι στον τελικό. Αυτός ήταν και δικός μας στόχος. Είμαστε στον ημιτελικό και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να βρεθούμε στον τελικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News