Με ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι σε σχέση η Αλβίνα Τσαρένκο;

Με ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι σε σχέση η Αλβίνα Τσαρένκο;

Προς σεβασμό στον Μπένιαμιν Βέρμπιτς η Αλβίνα Τσαρένκο δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση, ωστόσο, έδωσε δύο σημαντικά στοιχεία που ρίχνουν… φως στο μυστήριο.

Το μοντέλο από την Ουκρανία κρατάει μυστική την προσωπική της ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει «καρφώσει» τη νέα της σχέση, το ίδιο και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τον οποίο έχει δεσμό τους τελευταίους μήνες – όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα FanDay.net.




Παρόλα αυτά, εκείνη θέλησε να «παίξει» με τους δημοσιογράφους και τους «ακόλουθούς» της αποκαλύπτοντας δύο στοιχεία για το νέο της σύντροφο.

Δεν είναι Ευρωπαίος και είναι πολύ διάσημος (σ.σ το… τόνισε!). Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» έχει και τα δύο στοιχεία;

Οι μη Ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι οι παρακάτω: Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ραμόν – Ροντινέι (σ.σ αποκτήθηκαν τον Γενάρη), Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Μπακαμπού, Ντε Λα Φουέντε, Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες.




Αν χρησιμοποιήσετε την αφαιρετική μέθοδο, ίσως, λύσετε το μυστήριο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News