Με πέντε «πράσινους» η Εθνική

Με 4 πράσινους η Εθνική για το δεύτερο «παράθυρο»

Η Ελληνική Ομοσπονδία δήλωσε 24 παίκτες ενόψει των προκριματικών παιχνιδιών για το Παγκόσμιο Κύπελλο… εκ των οποίων οι πέντε είναι πράσινοι!

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μια μικρή «Εθνική Ελλάδος» στο ρόστερ του και αυτό επιβεβαιώνεται από την αποστολή της γαλανόλευκης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Αντετοκούνμπο, Καλάθης, Μήτογλου, Παπαγιάννης και Παπαπέτρου θα δώσουν κανονικά το παρόν στην πρώτη προπόνηση της επίσημης αγαπημένης στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Εκτός έμειναν οι Βουγιούκας και Παππάς από το πράσινο συγκρότημα.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην πρώτη προπόνηση:

Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Στην συνολική λίστα δηλώθηκαν επίσης και οι εξής 10 παίκτες:

Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News