Με παρόντες Αλαφούζο και Βλάχο το deal με Αλεξανδρόπουλο

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία για το παρόν και το μέλλον του ήρθε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2024.

Ο 19χρονος μέσος θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες και τότε θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις, ζήτημα που είναι πλέον διαδικαστικό. Στο νέο συμβόλαιο δεν θα προβλέπεται ρήτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελικές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη έγιναν με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Σπύρο Βλάχο, σύμφωνα με τη Livesport, η οποία σημειώνει ότι το συγκεκριμένο deal δείχνει μπορεί να δείχνει και τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι στις διαπραγματεύσεις.

Ο Αλεξανδρόπουλος προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τις δύο τελευταίες σεζόν έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα για το «τριφύλλι».

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε είχε 29 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η εξέλιξή του επιβραβεύτηκε και με την πρώτη κλήση και συμμετοχή στην Εθνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News