Με Μπόλονι την επόμενη σεζόν, εκτός και αν...

Δέδας: Πήρε θέση για τις φήμες περί Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Λάζλο Μπόλονι και την επόμενη σεζόν. Η άποψη του Γιάννη Αλαφούζου και η πιθανότητα ανατροπής δεδομένων…

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν… φήμες που θέλουν τον Ρουμάνο τεχνικό να αποχωρεί το καλοκαίρι από το τριφύλλι, ωστόσο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ο Μπόλονι έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2022, ενώ η πορεία του μέχρι στιγμής έχει ανεβάσει κατακόρυφα τη «δημοφιλία» του. Πορεία Ευρώπης, ενώ όταν ανέλαβε η ομάδα ήταν χαμηλά βαθμολογικά.

Από εκεί και πέρα, παρά τα όποια παράπονα των παικτών που ζήτησαν ραντεβού με τον Αλαφούζο, ο Μπόλονι μοιάζει ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο και για τη νέα σεζόν. Αλλωστε, ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πετυχημένο τον προπονητή και πιστεύει, ότι μαζί με τον Ντρεοσί θα πρέπει να είναι αυτός που θα χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου.

Η μόνη πιθανότητα ο Μπόλονι να «χαιρετήσει» είναι ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια να έχει άσχημη πορεία, μη υλοποιώντας τους στόχους του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News