Με μπακ απ Βαγιαννίδη - Γκάνεα στα εξτρέμ ο Παναθηναϊκός στην Πράγα!

Με μπακ απ Βαγιαννίδη - Γκάνεα στα εξτρέμ ο Παναθηναϊκός στην Πράγα!

Άπαντες απορούν τι θα γίνει στα εξτρέμ κι αν ο Παναθηναϊκός θα ρίξει για 180 (τουλάχιστον) λεπτά στη μάχη τους Παλάσιος και Αϊτόρ στο εκτός και στο εντός με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χωρίς τους Χατζηγιοβάνη και Βιτάλ, δεν έχει εναλλακτικές επιλογές για τα «φτερά» της επίθεσης και ανίχνευσε εκ των έσω, ποιοι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν αυτό το σκοπό.

Οι Βαγιαννίδης και Γκάνεα είναι δύο ποδοσφαιριστές, ο καθένας από την πλευρά του, που θα μπορούσαν να προσφέρουν «ανάσες» στους Παλάσιος και Αϊτόρ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο πρώτος είχε δοκιμαστεί και στα περσινά πλέι οφ (στο «Βικελίδης» με τον Άρη), ενώ ο δεύτερος έχει πιο πολύ χαρακτηριστικά εξτρέμ με φαρμακερή σέντρα και καλό δυνατό σουτ.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News