Με... μεταγραφή Παππά στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Με... μεταγραφή Παππά στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Προπονήθηκε κανονικά σήμερα κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του κι έδειξε πως έχει αφήσει πίσω του για τα καλά την θλάση που τον ταλαιπώρησε.

[ads2]

Δεδομένου λοιπόν πως μεσολαβούν δύο 24ώρα ακόμα πριν το ματς στο Φάληρο, θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκεται στα πλάνα του Σάσα Τζόρτζεβιτς και θα προσφέρει έξτρα λύση στις θέσεις των γκαρντ, όπου δείχνει να «πονά» τελευταία το τριφύλλι.

Υπενθυμίζεται πως οι πράσινοι είναι αήττητοι με 14/14 στην Α1 και θέλουν να φύγουν με διπλό από τον Πειραιά ή τουλάχιστον να κρατήσουν τη διαφορά του +4 από τον πρώτο αγώνα, ούτως ώστε να έχουν πλεονέκτημα για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

Το μόνο πρόβλημα που έχει να διαχειριστεί πλέον ο Σάλε είναι η απουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News