Με «μεταγραφές» στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός - Ποιοι επιστρέφουν!

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την τελευταία αγωνιστική

Ενόψει πλέι-οφ περιμένουμε τις επιστροφές με τον Λάζλο Μπόλονι να μετρά τις μέρες για τις ενισχύσεις που θα προκύψουν εκ των έσω. Εκτός από τις απουσίες λόγω καρτών υπάρχουν και τα προβλήματα τραυματισμών.

Πρωτίστως του Σανκαρέ που αποτελεί ξεκάθαρα πλήγμα δημιουργικά για λόγους που έχουν φανεί από τα πρώτα ματς του Αφρικανού (όπου υπήρξε συγκλονιστικός) και δευτερευόντως του Κουρμπέλη που δημιουργεί έλλειμμα στον ανασταλτικό τομέα αλλά και στο ζήτημα της προσωπικότητας.

Εξυπακούεται ότι η δεκάδα των αγώνων που ακολουθεί είναι πολύ σημαντική από πάσα άποψη και το αποτέλεσμα είναι σημαντικότερο από την εικόνα στη παρούσα φάση με δεδομένα τα προβλήματα στις σχέσεις παικτών-προπονητή και σε συνάρτηση με τις ελλείψεις βάθους στο ρόστερ.

Τις συναντάμε στις θέσεις των σέντερ μπακ (κάκιστος φέτος ο Πούγγουρας και δίχως τον Βέλεθ πλάι στον Σένκεφελντ υπάρχει θέμα) και των ακραίων οπισθοφυλάκων όπου ο Φακούντο Σάντσες είναι εκτός ρυθμού κι ο Χουάνκαρ δεν έχει πιάσει τα στάνταρ του Ζαγαρίτη πριν ο μικρός φύγει για Ιταλία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News