Με «μεταγραφές» κόντρα στον Άρη - Τρία όπλα στη φαρέτρα του Μπόλονι

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα - Σπόντα για Βιγιαφάνιες

Οι πονοκέφαλοι για τον Λαζλο Μπόλονι ολοένα και μειώνονται και η φαρέτρα του Ρουμάνου προπονητή του Παναθηναϊκού αρχίζει σταδιακά να γεμίζει αρχής γενομένης από το κρίσιμο κυριακάτικο ματς με τον Αρη στη θεσσαλονίκη

Οι πονοκέφαλοι για τον Λαζλο Μπόλονι ολοένα και μειώνονται και η φαρέτρα του Ρουμάνου προπονητή του Παναθηναϊκού αρχίζει σταδιακά να γεμίζει αρχής γενομένης από το κρίσιμο κυριακάτικο ματς με τον Αρη στη θεσσαλονίκη.

Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές οι πράσινοι ήταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να καταστρώσουν τα πλάνα τους δίχως πολλούς ποδοσφαιριστές της πρώτης γραμμής ενώ στο πιο πρόσφατο ματς με τη Λάρισα στη Λεωφόρο δεν ήταν διαθέσιμοι οι Σάντσες, Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

Στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αρη ωστόσο είναι δεδομένο ότι επιστρέφουν οι Μακέντα και Ζαγαρίτης καθώς εξέτισαν τις ποινές της τιμωρίας του ελέω καρτών ενώ το τρίτο όπλο που επιστρέφει στη φαρέτρα του Λάζλο Μπόλονι ακούει στο όνομα Ζοσέ Μαουρίσιο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος επέστρεψε στη χώρα μας την προηγούμενη Τετάρτη και την περασμένη Κυριακή έκανε για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί.

Ο 32χρονος μέσος χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν την περιπέτειά του με τον κορονοϊό αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αρη είναι πλέον αρκετά πιθανή αν και θα κρίνεται μέρα με τη μέρα.

Σημαντικές είναι ασφαλώς και οι επιστροφές των Μακέντα και Ζαγαρίτη ο μεν Ιταλός επιθετικός διότι ήταν σε καλή κατάσταση στα τελευταία ματς που αγωνίστηκε ο δε Ελληνας αριστερός μπακ εξαιτίας της έλλειψης παικτών και των προβλημάτων στα άκρα της άμυνας.

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News