Mε Μαντζούκα, Χουγκάζ, Σαμοντούροφ τι τον θες τον… Αγραβάνη;

Αποδοκιμάστηκε για πρώτη φορά ο Αγραβάνης στο ΣΕΦ! (vid)

Να έχεις Χουγκάζ, να έχεις Μαντζούκα, να παίρνεις Σαμοντούροφ και υπάρχουν σενάρια ότι σκέφτεσαι να φέρεις και Δημήτρη Αγραβάνη!

Όλοι οι μικροί που ανήκουν στον πρωταθλητή έχουν το μέγεθος, την τεχνική κατάρτιση, τα scoring insticts και αντίληψη του παιχνιδιού.

Τους λείπουν παραστάσεις, σωματικά θα βελτιωθούν κι άλλο αρκεί να παίζουν και να μην διαβάζουν διαρκώς στον Τύπο ότι ενώ δεν έχουν καν δοκιμαστεί από τους προπονητές τους, το κλαμπ σκέφτεται άλλες λύσεις με αθλητές που καλύπτουν την δική τους θέση.

Τότε ποιος ο λόγος που σύρθηκες σε διαπραγματεύσεις μαζί τους; Στο τριφύλλι είναι σε κακό φεγγάρι εδώ και καιρό, τα πρώτα σημάδια της παρακμής φάνηκαν από το καλοκαίρι του 2020.

Στην ομάδα προσπαθούν να χτίσουν τεχνογνωσία σε επίπεδο ανάπτυξης παικτών και εμφύσησης σωστής νοοτροπίας, αλλά εκεί που λες ότι πάει να γίνει μισό βήμα μπροστά, εν τέλει το σωματείο κάνει άλματα προς τα πίσω σε όλους τους τομείς.

Παρότι ως οργανισμός έχεις ρίξει πολύ τις απαιτήσεις σου άρα θα σου ήταν πιο εύκολο να σπρώξεις τους πιτσιρικάδες στον αφρό, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους, οι παίκτες παραμένουν αδούλευτοι κι επιπλέον κάνεις όσα «χρειάζονται» για να τους ρίξεις την ψυχολογία.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News