Με «καλές» ενδεκάδες στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

Επιτέλους Παναθηναϊκός: Πάτησε τον ΠΑΟΚ και έμεινε σε τροχιά Ευρώπης

Όταν είσαι Παναθηναϊκός, πρέπει να έχεις στο ρόστερ μερικούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Να υπολογίζεις πως μπορείς να παίξεις ένα ντέρμπι και να έχεις εσύ στο γήπεδο τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πήρες π.χ πέρσι τον Μολό. Διαβάζοντας το ιστορικό του έτρεμες με αυτά που μπορούσαν να συμβούν εκτός γηπέδου άμα ο Γάλλος έπαιρνε ανάποδες, όμως στο γήπεδο ένιωθες πως αν ο παίκτης αισθανόταν εμπιστοσύνη θα τα έβγαζε τα λεφτά της μεταγραφής του.

Υπό αυτό το πρίσμα ευτυχώς που στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδειξαν πραγματάκια ο Βιγιαφάνιες, ο Αγιούμπ, ο Χατζηγιοβάνης που έβγαλε τέλεια σέντρα στο 1-0, ο Μακέντα που σημάδεψε ιδανικά στο πρώτο μέρος, ο Καρλίτος με τις ωραίες του κινήσεις με τη μπάλα.

Ο κόουτς ορθώς έπραττε και δεν πείραζε την ομάδα που του χάριζε τα τρίποντα τόσο καιρό, αλλά πλέον το πράγμα σοβαρεύει και πρέπει να υπολογίζει σε ΟΛΟ του το υλικό αφού ακολουθούν ντέρμπι κι εκεί εκτός από το νεανικό σφρίγος χρειάζονται και παραστάσεις από παιδιά που έχουν αγωνιστεί σε καλύτερες λίγκες από την ελληνική.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News