Με Ιτούρμπε και Κουέστα η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Με Ιτούρμπε και Κουέστα η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και σε αυτή, συμπεριλήφθηκαν οι αμφίβολοι Ιτούρμπε και Κουέστα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (01/05), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News