Με Γιαννακόπουλο στο Ρέντη για τη πρώτη νίκη!

Τεράστιο «διπλό» στη Σύρο ο Παναθηναϊκός

Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα παραταχθεί η ανδρική ομάδα βόλεϊ στο κλειστό του Ρέντη στις 7μ.μ. (ΕΡΤ Sports) κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του α’ τελικού του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

O Παναθηναϊκός προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα αλλά και από τον αποκλεισμό στο κύπελλο και θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα τίτλου για τη ρεβάνς. Οι πράσινοι διεκδικούν τον πρώτο τους τίτλο στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Βρίσκονται για πρώτη φορά σε τελικούς.

Ο μεγάλος στόχος είναι να πάρουν αποτέλεσμα που θα του δώσει αβαντάζ για τη ρεβάνς που εκτός απροόπτου θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αρχηγός αποστολής της ομάδας του τριφυλλιού θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην εφετινή διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Θα είναι δύο ωραίοι αγώνες μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος και αυτό εγγυάται πως θα γίνουν δύο μεγάλα παιχνίδια που θα απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος ωραίο βόλεϊ».

Υπενθυμίζεται πως το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς καθιερώθηκε το 2012 με πρώτο νικητή τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. Από το 2014 και μετά τον χαμό του Νίκου Σαμαράς η Ε.Σ.Α.Π. με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έδωσε την ονομασία της διοργάνωσης προς τιμήν του σπουδαίου βολεϊμπολιστα που «χάθηκε» πρόωρα.

 

Διαιτητές Α΄τελικού Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς

 

13/02/2020, Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 19.00 (ΕΡΤ Sports): Ολυμπιακός – Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

 

Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Κομισάριος: Πέρρος. Επόπτες: Μαριδάκης, Αντωνόπουλος, Παπαθανασίου, Αλετσοβίτης. Γραμματεία: Παπασηφάκη

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News