«Με Γιαννακόπουλο η τηλεδιάσκεψη για αναβολή και πληρωμές»

Επιστολή σε Μπερτομέου - Μήνυση και αγωγή στον Ολυμπιακό από Δ. Γιαννακόπουλο

Σε τηλεδιάσκεψη προγραμματισμένη για την Τετάρτη (25/3) θα αποφανθούν οι διοικητικοί ηγέτες των ομάδων της Euroleague, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομέου για τη φετινή σεζόν, η οποία έχει διακοπεί ελέω κορονοϊού.

Όπως φαίνεται και με την πανδημία να αφαιρεί εκατοντάδες ζωές καθημερινά σε Ιταλία και Ισπανία, θα αποφασιστεί η επέκταση της αναστολής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, η οποία είχε διάρκεια μέχρι τις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι διοικητικοί ηγέτες των ομάδων συμπεριλαμβανομένου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα συσκεφθούν τόσο σχετικά με την παράταση της σεζόν όσο και με τα συμβόλαια των παικτών στα οποία ενδέχεται να υπάρξουν περικοπές λόγω της απραξίας, πάντα σύμφωνα με το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News