Με «φρέσκια» ενδεκάδα για την πρόκριση - Τα πλάνα Μπόλονι

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας..

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο και παράλληλα να δώσει μία ευκαιρία σε κάποιους άλλους για να μπορέσουν να αποδείξουν πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ούτως ή άλλως, δεν υπολογίζει τον Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ έχει μία ελαφρά διάσειση από τον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα προφυλαχθεί για να είναι πανέτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Μπόλονι αναμένεται να ξεκουράσει τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσή και Μολό, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να προπονηθούν με το β’ γκρουπ και να αποκλειστούν από την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει νέα πρόσωπα στα άκρα της άμυνας. Ο Σάντσες, από τη στιγμή που θα λείψει ο Μολό, θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ και στα αριστερά θα είναι ο Χουάνκαρ, αφού εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών για την αποβολή του στο Πανθεσσαλικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News