Με Φόστερ να ξεχάσουμε... Φριντέτ!

Με Φόστερ να ξεχάσουμε... Φριντέτ!

Η καταπληκτική εμφάνιση του Μάρκους Φόστερ απέναντι στην Άλμπα μας έκανε να ρίξουμε ξανά μια ματιά στο βιογραφικό του.

Οι μικρές πιθανότητες που είχε να επιλεγεί στο δεύτερο γύρο του ντραφτ του 2018 αποδείχθηκαν όνειρο κι ο Αμερικανός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα κάνοντας μια παράξενη επιλογή. Αποφάσισε να παίξει στην …Κορέα όπου αναδείχθηκε 4ος σκόρερ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βονγιού.

Έκλεισε τη σεζόν παίζοντας σε ένα άλλο παράξενο προορισμό: Στον Λίβανο για λογαριασμό της Σαμπβίλ. Πέρσι, μετακόμισε στο Ισραήλ όπου αγωνίστηκε με τη Χαποέλ Χολόν και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Ισραηλινή λίγκα.

Όπου γης και πατρίς!

Αν οι μέσοι όροι του στο σκοράρισμα κινηθούν κοντά ή πάνω από τα διψήφια νούμερα και σουτάρει στο τρίποντο κοντά στο 40% θα μιλάμε για λαχείο προς εξαργύρωση.

Ο άνθρωπος λαμβάνει 300.000 δολάρια, τα εξαπλάσια (!) έπαιρνε πέρσι ο Φριντέτ, αθλητής ίδιας κοψιάς με τον Μάρκους.

Σκόρερ, με ανύπαρκτη σχέση με την άμυνα που ποτέ δεν απορροφήθηκε σωστά στο rotation σε σύνολο με τρομερές παθογένειες στο ριμπάουντ και στην περιφερειακή άμυνα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News