«Με ενόχλησε λίγο που δεν ασχολήθηκαν μαζί μου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»

«Με ενόχλησε λίγο που δεν ασχολήθηκαν μαζί μου Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός»

Ο Κόνερ Φράνκαμπ, παίκτης της Ζενίτ, μίλησε για το πέρασμά του από το Ρέθυμνο το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον μόνο της ΑΕΚ, κάτι που τον… ενόχλησε!

Διαβάστε ένα απόσπασμα όσων δηλώσεις στο Gazzetta.gr:

Πόσο σε βοήθησε η παρουσία σου στο Ρέθυμνο να γίνεις ο παίκτης που είσαι;

«Πάρα πολύ όπως και η Μούρθια μετά. Στο Ρέθυμνο έπαιρνα περισσότερα σουτ κάτι το οποίο με βοήθησε στο σκοράρισμα. Είχαμε καλή ομάδα, αλλά ήμουν ο πρωταγωνιστής της ΄και όφειλα να σκοράρω. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο και στη Μούρθια μπήκα και σε άλλη διαδικασία όπως να δημιουργώ περισσότερο. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μαθαίνει συνεχώς».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον κόουτς Πασκουάλ;

«Μια χαρά. Ο κόουτς δίνει τεράστια σημασία σε μικρές λεπτομέρειες και ειδικά τώρα εν καιρώ προετοιμασίας επιμένει αρκετά σε μικρά πράγματα ώστε να γίνουν… κτήμα μας. Η Ζενίτ πέρυσι έκανε μία θαυμάσια σεζόν κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής ξέρει καλά τι κάνει και γιατί το κάνει. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσω και να μάθω αυτόν και τους συμπαίκτες μου».

Σε ενόχλησε καθόλου που ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε είχαν μπροστά τους όσο έπαιζες στο Ρέθυμνο, δεν ασχολήθηκαν μαζί σου;

«Μετά από εκείνη τη σεζόν συζήτησα με την ΑΕΚ η οποία έδειξε ενδιαφέρον για μένα σε αντίθεση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι οποίοι δεν ασχολήθηκαν. Θα σου πω ειλικρινά… λίγο με ενόχλησε, αλλά προφανώς είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News