Με ενδεκάδα... ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (Highlights/vid)

Μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Αγρίνιο, αυτή τη φορά για παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα με την οποία νίκησε τον Ολυμπιακό την Κυριακή, αν και έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Μπαρτ Σένκεφελντ να μένει εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, γεγονός που πιθανώς να στοιχίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας για το «τριφύλλι».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ρουμάνος προπονητής σχεδιάζει να επαναφέρει στην ενδεκάδα του ματς με τον Παναιτωλικό όσους αγωνίστηκαν στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός φυσικά από εκείνους που δεν μπορούν να αγωνιστούν. Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Διούδης, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό και Καμπετσής.

Δύσκολα θα υπάρξει κάποια έκπληξη από την πλευρά του Μπόλονι, αφού κανένας από τους αναπληρωματικούς που χρησιμοποίησε στο μεσοβδόμαδο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε καλή απόδοση, με εξαίρεση τον Νιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News