Με ελλείψεις στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός λόγω Κόπα Άφρικα!

Με ελλείψεις στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός λόγω Κόπα Άφρικα!

Χωρίς αρκετά από τα βασικά του «χαρτιά» θα έρθει στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός για τη… ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό (δεν έχει οριστεί η ημερομηνία), λόγω του Κόπα Άφρικα.

Από την άμυνα όλα δείχνουν πως θα λείπουν οι Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα με την εθνική Σενεγάλης. Αμφότεροι είναι τις περισσότερες φορές στις κλήσεις της ομάδας της πατρίδας τους. Αν και από τη στιγμή που ο Μπα έχει χάσει τη θέση του στους «ερυθρόλευκους», δεν αποκλείεται να μείνει εκτός τελικής επιλογής για το Κόπα Άφρικα.

Αν, λοιπόν, κληθούν αμφότεροι τότε θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα στο χώρο του κέντρου του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αυτό γιατί τρεις ποδοσφαιριστές είναι σχεδόν βέβαια πως θα λείψουν. Ο λόγος για τον Πιερ Κούντε με το Καμερούν και τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά με τη Γουινέα. Υπάρχει και ο Μαμαντού Κανέ επίσης από τη Γουινέα, αλλά δεν επηρεάζει αυτό τον Ολυμπιακό αφού είναι δανεικός στη Νέφτσι Μπακού.

Συνεχίζουμε με τις κλήσεις των αφρικανών ποδοσφαιριστών, με τον Χένρι Ονιεκούρου στη Νιγηρία και τον Γκάρι Ροντρίγκες από τα εξτρέμ, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Μαρόκο. Τελευταία βρίσκεται εκτός κλήσεων της Εθνικής του, αλλά αν συνεχίσει να σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μπορεί να γίνει.

sportday.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News