Με δύο επιστροφές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με δύο επιστροφές ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα να επιστρέφουν στην αποστολή του Δικεφάλου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός από αυτά των μακροχρόνια απόντων, Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα, παίρνοντας μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News