Με «αύρα» Μαντσίνι για την πρόκριση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Κι άλλες σκοτούρες για τον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ πράξη τρίτη! Οι δύο «μονομάχοι» θα παίξουν τα ρέστα τους στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την Πέμπτη το βράδυ (19:30), για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Παναθηναϊκός καλείται μπροστά στο κοινό τους να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (2-0) από την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα. Πρωτίστως για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. Και δευτερευόντως για να διορθώσει την ψυχολογία του. Παράλληλα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να δώσουν μια ηχηρή απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις για την αγωνιστική κατάστασή τους.

Οι δύο σερί ήττες από τους Θεσσαλονικείς σε Κύπελλο (2-0) και Super League (0-3) την περασμένη Κυριακή έφεραν απογοήτευση στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να βγάλει άσους από το μανίκι του, αφού οι δύο βασικοί στόπερ είναι εκτός για τη ρεβάνς. Ο Μάγκνουσον είναι τραυματίας, ο Σένκεφλεντ τιμωρημένος και στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Σάρλια, Πούγγουρας. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από τo CosmoteSport 1HD.

Ενίσχυση στα άκρα με Μαντσίνι

Την συμφωνία με τον Άρη σε όλα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι επιβεβαιώνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κάνουν γνωστό ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την απόκτηση του Αργεντινού ο οποίος -πλέον- με τα δεδομένα αυτά μπορεί να κάνει και την πρώτη του προπόνηση υπό των εντολών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Μαντσίνι είναι ήδη στο προπονητήριο του Παναθηναϊκού και πιθανότατα θα προπονηθεί κανονικά με την νέα του ομάδα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί και η έκπληξη με την παρουσία του στην αποστολή της ομάδας με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στο ματς της Πέμπτης. Κάτι που εάν συμβεί θα έχει παίξει μεγάλο ρόλο το γεγονός πως γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Δικέφαλο του Βορρά και αντίστοιχα ο Γιοβάνοβιτς πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του.

Πρόστιμο της διοίκησης σε Σένκεφελντ

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον αρχηγό της ομάδας, Μπαρτ Σένκεφελντ, για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και ενώ είχαν όλα κριθεί έκανε δύο δυνατά μαρκαρίσματα, δέχτηκε ισάριθμες κίτρινες και αποβλήθηκε.

Με τον τρόπο αυτό ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του στην ρεβάνς της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που έχει μείνει εκτός και ο Μάγκνουσον λόγω προβλήματος στην γάμπα. Η διοίκηση του τριφυλλιού λοιπόν τιμώρησε τον Μπαρτ Σένκεφελντ γι΄ αυτή την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Στο πράσινο στρατόπεδο είναι έντονα ενοχλημένοι με τον Ολλανδό σέντερ μπακ, ο οποίος την Κυριακή πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό από πολλές απόψεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News