Με... ατάκα απάντησε στους Αγγελόπουλους ο Μάνος Παπαδόπουλος!

Επικυρώθηκε η βαθμολογία - Τοτε ξεκινούν τα πλέι οφ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος σχολίασε τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και απάντησε στους Αγγελόπουλους που μίλησαν για πραξικόπημα.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Άκουσα κάτι για πραξικόπημα πριν, όταν είναι 13-1 δεν λέγεται πραξικόπημα αλλά δημοκρατία. Όλες οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα σε όλα τα θέματα, θα βγει ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ πλην μιας ομάδας που δεν ήθελαν να τελειώσουν τα πλέι οφ, δεν ήθελε να τελειώσει το πρωτάθλημα, ήθελε να γραφτεί παύλα γιατί δεν ήθελε να παίξει», για να συμπληρώσει: «Εδώ δεν είμαστε δικαστική αίθουσα, ούτε να κρίνουμε τι θα βγει και τι όχι. Το είπα και την άλλη φορά, τα δεδομένα που υπάρχουν είναι πως κάθε πλευρά θα πηγαίνει στο δικαστήριο ή το ΑΣΕΑΔ και δεν θα γίνονται ποτέ οι αγώνες».

Όσο για το αν θα κατέβει ο Ολυμπιακός, είπε: «Δεν το ξέρω αυτό, στον Ολυμπιακό είναι υπεύθυνοι για το τι θα κάνουν. Όπως και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το τι θα κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Αυτό που σας είπα και πριν είναι ότι υπήρξε ομοφωνία και θα μάθετε σε λίγο από την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αυτά που συμφωνήθηκαν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News