Με απλό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ΣΕΦ!

Με απλό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο ΣΕΦ!

Με πρόστιμο τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον Ολυμπιακό για τα υβριστικά συνθήματα και όσα συνέβησαν εντός και εκτός του ΣΕΦ στον στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τους ερυθρόλευκους με πρόστιμο αλλά και επίπληξη. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει συνολικά 3.400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα αλλά και 1.000 ευρώ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Επιβάλλει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) την ποινή της επίπληξης, καθώς και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα για τα οποία ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

β) το χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα και

γ) το χρηματικό πρόστιμο των χιλίων (1.000,00) ευρώ για επεισόδια (μία κροτίδα ήχου) μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 11-6-2022″.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News