Με άλλη συνταγή σε σχέση με τον πρώτο γύρο

Με άλλη συνταγή σε σχέση με τον πρώτο γύρο

Ο Λάζλο Μπόλονι στα πρώτα του παιχνίδια ήταν φυσικό να κάνει πειραματισμούς μιας και δεν ήξερε ακόμα την ομάδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι στα πρώτα του παιχνίδια ήταν φυσικό να κάνει πειραματισμούς μιας και δεν ήξερε ακόμα την ομάδα.

Ο Ρουμάνος συνέχισε στα χνάρια του προκατόχου του και διατήρησε κόντρα στο Βόλο το 4-4-2 με Καρλίτος-Μακέντα μπροστά. Απέναντι σε ένα καλογυμνασμένο αντίπαλοι οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συνεργαστούν ούτε μια φορά.

Σε εκείνο το ματς φάνηκε πόσο αργή κάνει την ανάπτυξη η παρουσία του Ιταλού, αντί ενός δημιουργικού χαφ περιφερειακά του φορ και δη του Καρλίτος.

Ο Κίκο κατέφυγε σε μια ανούσια υψηλή κατοχή μπάλας, επιπλέον με Κουρμπέλη και τον (χωρίς ρυθμό) Μαουρίσιο στον άξονα το τριφύλλι ήταν πολύ αργό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν στη διεκδίκηση του ματς ως το τέλος, ρίσκαραν και στο τέλος πήραν την ισοπαλία.

Σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που ναι μεν έχει απουσίες στο κέντρο και την άμυνά της αλλά είναι αποφασισμένη να τους…τρέξει! Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής μπορεί να μην έχουν την πείρα τους αλλά λειτουργούν πιο γρήγορα με τη μπάλα και χωρίς αυτήν.

Εξορισμού είναι δύσκολο να παίζεις 4-4-2, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όταν κανένας από τους δύο επιθετικούς δεν έχει ταχύτητα και το δίδυμο στα χαφ δεν είναι αθλητικό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News