Με 30 παίκτες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (λίστα)

Με 30 παίκτες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (λίστα)

Μια ανάσα ανάμεσα σε διπλές προπονήσεις και πριν την… ανηφόρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας αποτέλεσε το πρωινό της Πέμπτης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάνι Πογιάτος εξήγησε στους παίκτες ότι αυτή τη φορά το πρόγραμμα δεν θα είχε τόσο μεγάλη ένταση, ούτε θα έχει διάρκεια όση αυτές των προηγούμενων ημερών. Έτσι οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι ποδοβόλεϊ σε συνθήκες ανταγωνισμού!

Για πρώτη φορά μετείχε στην προπόνηση ο Φραν Βέλεθ, ενώ επέστρεψαν στο πρόγραμμα ο Σωκράτης Διούδης και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και θεραπεία ακολούθησε ο Χατζηθεοδωρίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντάνι Πογιάτος ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που από σήμερα και για τις επόμενες δέκα ημέρες κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αττικής. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Περέα, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Κανταλαπιέδρα, Βέλεθ, Μαυρομμάτης, Σαμαράς, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News