«Με ''χρυσάφι'' πουλάει Μπρινιόλι ο Παναθηναϊκός»

Το «ατού» του Μπρινιόλι που τον καθιερώνει στην βασική ενδεκάδα

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο α’ γύρο του πρωταθλήματος της Superleague και τα εννέα (!) clean sheets ενδέχεται να βάλουν στον πειρασμό αρκετές ομάδες, ακόμα και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Ντι Μάρτζο «άναψε» φωτιές με το σενάριο περί ανανέωσης του Ιταλού γκολκίπερ με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2026, σίγουρα υπάρχει θετική διάθεση για κάτι τέτοιο, ωστόσο, από το περιβάλλον της ομάδας δεν προκύπτει κάποια συμφωνία.

Η εφημερίδα Forza αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα έκανε σκέψεις για την παραχώρηση του Μπρινιόλι με κάποιο υψηλό ποσό… αν και κάτι τέτοιο αμφισβητείται έντονα βάσει και της πρωταθληματικής πορείας της ομάδας.




«Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι διανύει εξαιρετική σεζόν με τα γάντια του Παναθηναϊκού.Κι Αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουν μόνο στο τριφύλλι, αλλά και εκτός συνόρων. Γι αυτό και δεν θα αποτελεί έκπληξη έτσι και… σκάσουν προτάσεις για την πώληση του Ιταλού κίπερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μια φορά οι « πράσινοι» εχουν δεμένο το Μπρινιόλι μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και μόνο με ένα « τρελό» νούμερο θα έμπαιναν στην… πρίζα για την παραχώρησή του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News