Με 0/13 σέντρες ξεκίνησε ο Βαγιαννίδης στο πρωτάθλημα - Τα δυνατά του «σημεία»

Με 0/13 σέντρες ξεκίνησε ο Βαγιαννίδης στο πρωτάθλημα - Τα δυνατά του «σημεία»

Μπόλικη δουλειά στη σέντρα χρειάζεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος είχε 13 αποτυχημένες προσπάθειες στα ανεβάσματά του με Κηφισιά και ΑΕΚ Β΄.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το gazzetta.gr:

«Απέναντι στην Κηφισιά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 40/48(83%) πάσες, όμως, κόντρα στην ΑΕΚ είχε πολλές λανθασμένες επιλογές με την μπάλα στα πόδια και συγκεκριμένα 33/59(56%), με 24 απώλειες της μπάλας, οι 10 από αυτές στο «μισό» της ομάδας του. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν καλός στις μεταβιβάσεις του, στο δεύτερο ήταν προβληματικές οι επιλογές του, έχοντας το ελαφρυντικό πως συνολικά η εικόνα της ομάδας του ήταν κάκιστη.

Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι στις σέντρες του. Στη Κηφισιά τελείωσε το ματς με 0/5 και στη Λεωφόρο με 0/8, έχοντας μέχρι στιγμής 0/13!

Αμυντικά με 10/15(67%) κερδισμένες μονομαχίες στο ντέρμπι με την «Ένωση» ήταν πολύ καλός ενώ με 13/22(55%) απέναντι στην Κηφισιά υποφερτός. Πάντως, στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» δεν είχε καθόλου καλές επιστροφές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά στα δεξιά της άμυνας, ειδικά από το σημείο που άρχισε να ξεμένει από δυνάμεις.

Με 3 επιτυχημένες ντρίμπλες σε 4 προσπάθειες κόντρα στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως στο 1vs1 είναι πολύ δυνατός, όπως σε μια φάση στο 14′ όπου… άλωσε την αριστερά πλευρά του αντιπάλου, πάτησε περιοχή αλλά η επιλογή του στο επιθετικό τρίτο, μέσα στην περιοχή, δεν ήταν η ιδανική.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News