Μαζί με Εσιέν και Μέσι ο...Ερντογάν! (pic)

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν επρόκειτο να αγωνιστεί σε αποψινό φιλικό στην Αττάλεια με την συμμετοχή των Μέσι, Ετό, Ντρογκμπά, Πουγιόλ, Εσιέν και Αζάρ!  

Χαρακτηρίστηκε ως το σπουδαιότερο φιλανθρωπικό ματς όλων των εποχών! Ο Σαμουέλ Ετό σε συνεργασία με το World Tourism Forum που εδρεύει στην Τουρκία, ανέλαβαν την διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα με την συμμετοχή ουκ ολίγων σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

[ads2]

Ετό, Μέσι, Νεϊμάρ, Αρντά Τουράν, Αμπιντάλ, Ντρογκμπά, Μέσι, Πουγιόλ, Μπενζεμά, Αντεμπαγιόρ, Ινιέστα, Ντέκο, Ντεσαϊγί, Τσάβι, θα έπαιρναν μέρος, ενώ στους πάγκους θα βρίσκονταν οι Ντιέγκο Μαραντόνα και Φάμπιο Καπέλο.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος στήριζε το συγκεκριμένο event θα φορούσε το σορτσάκι του και για λίγα λεπτά θα έδειχνε τις ικανότητες του και στο ποδόσφαιρο.

Το παραλίγο πραξικόπημα χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών. Αξίζει να σημειωθεί οι Εσιέν, Αζάρ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Ετό, Εσιέν, Τζέιμς, Ντεσαϊγί και Κόλο Τουρέ βρίσκονταν χθες βράδυ σε δεξίωση όταν η γειτονική χώρα φλέγονταν δίχως να γνωρίζουν τι είχε συμβεί!

Ο Λιονέλ Μέσι για καλή του τύχη δεν είχε ταξιδέψει στην Αττάλεια. Τα δυσάρεστα νέα όπως ήταν λογικό οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης που είχε οριστεί για απόψε.

Μαζί με Εσιέν και Μέσι ο...Ερντογάν! (pic)

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News