Μαυρομμάτης: «Με ψυχολογία κόντρα στον ΠΑΣ»

Τρομερό στατιστικό με τις τελικές στο ματς με ΠΑΟΚ

Ανεβασμένοι είναι στον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Φάνη Μαυρομμάτη, που εξέφρασε τα ζητούμενα κι από το ματς με τον ΠΑΣ. 

Ψυχολογική… ώθηση έδωσε το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Φάνης Μαυρομμάτης σε δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

Παράλληλα, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την επιστροφή της ομάδας του στη Λεωφόρο, αλλά και την δική του παρουσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυρομμάτης:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μας έδωσε ψυχολογία. Όπως γνωρίζουμε όλοι η πορεία δεν είναι τόσο καλή όσο περιμέναμε και αυτή η νίκη μας έδωσε αρκετή ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να είμαστε σοβαροί, αποτελεσματικοί και να κατακτούμε νίκες».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Τα Γιάννενα είναι σκληρή ομάδα, έχουμε αναλύσει τα καλά και τα λάθη στο προηγούμενο ματς και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο: «Είμαι χαρούμενος, η Λεωφόρος είναι ένα ιστορικό γήπεδο, έχουμε πολλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο και είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αν είχαμε και κόσμο, θα ήταν καλύτερα».

Για την παρουσία του: «Κοιτάω τη δουλειά μου, να προπονούμαι, να βελτιώνομαι και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει αν θα παίξω ή όχι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News