Μαυρίλα μόνο!

Μαυρίλα μόνο!

Στα τόσα χρόνια που βλέπουμε ποδόσφαιρο είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε Παναθηναϊκό χωρίς κανένα προτέρημα.

Λόγω κορονοϊού και προβληματικής προετοιμασίας που έκαναν όλες οι ομάδες παγκοσμίως δεν υπάρχει σύνολο στον κόσμο αυτήν την εποχή που να μην έχει τραυματίες και προβλήματα.

Σε αυτό τον τομέα μέχρι σήμερα ο Λάζλο Μπόλονι έχει σταθεί τυχερός αφού οι προκάτοχοί του φρόντισαν στο ρόστερ να υπάρχει μόνο ο Φακούντο στο «2» και ο Κουρμπέλης στο «6», αν δεν υπήρχαν διαθέσιμοι αυτοί για κάποια χρονική περίοδο ο Παναθηναϊκός θα θύμιζε ερασιτεχνικό σωματείο.

Σίγουρα τα μεγάλα εγκλήματα έγιναν το καλοκαίρι αν κι η ποιότητα κάποιων παιδιών δεν μας προϊδέαζε με τίποτα για τόσο άσχημη εξέλιξη.

Στα τόσα χρόνια που βλέπουμε ποδόσφαιρο είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε Παναθηναϊκό χωρίς κανένα προτέρημα.

Όλες οι ομάδες του τριφυλλιού καλές ή κακές είχαν κάποιους τομείς που υπέφεραν και κάποια στοιχεία στο παιχνίδι τους που λειτουργούσαν καλά.

Στο κλαμπ όμως αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί τίποτα. Δεν απειλεί, δεν σκοράρει, δεν πλαγιοκοπεί, δεν παίζει καλή άμυνα, δεν πνίγει τον αντίπαλο, δεν δημιουργεί φάσεις, κοινώς δεν υπάρχει ΕΝΑΣ τομέας να μπορέσεις να πατήσεις και να πεις μια καλή κουβέντα.

Ο Μπόλονι δεν έχει βάλει ακόμα στο σύλλογο τα στοιχεία που θέλει αλλά εδώ και πολύ καιρό η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον ίδιο.

Η εικόνα του πάντως συνδέεται με τον Παναθηναϊκό που έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του στο πρωτάθλημα κάτι που δεν θα περαστεί έτσι από τον ιστορικό του μέλλοντος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News