ΤΡΑΓΙΚΟΣ! Ματς... τρολάρει ο Στραματσόνι!

ΤΡΑΓΙΚΟΣ! Ματς... τρολάρει ο Στραματσόνι!

Η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι ν’ αντικαταστήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο στο 88ο λεπτό, με τον Γιούρι Μαμούτε δημιούργησε απορίες.

Όχι μόνο γιατί ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει να δώσει λύσεις, όποτε χρησιμοποιήθηκε, αλλά γιατί ο Αργεντινός ήταν από τους λίγους που είχε πάθος!

[ads2]

Μάλιστα ο Λέτο είχε «καθαρίσει» το ματς με τη Βέροια στις καθυστερήσεις (3-2), ενώ ο Στραματσόνι είχε επιλέξει να τον κρατήσει σε ολόκληρα τα ματς στις αναμετρήσεις με τον Ηρακλή (4-0), αλλά και με τον Πανθρακικό (6-1)! Δηλαδή σε ματς όπου θεωρητικά (λόγω σκορ) θα μπορούσε να του δώσει ανάσες.

Έτσι στο σημερινό παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είχε σκοράρει και γενικά έδειχνε και είναι ο μοναδικός που μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό, επέλεξε να τον κάνει αλλαγή, λέγοντας στη συνέντευξη τύπου ότι του φάνηκε κουρασμένος.

Έτσι μπήκε ο… ξεκούραστος Μαμούτε που δεν ακούμπησε τη μπάλα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News