Ματιές προς Σκανδιναβία για στόπερ - Δύο περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί (vids)

Ματιές προς Σκανδιναβία για στόπερ - Δύο περιπτώσεις που έχουν εξεταστεί (vids)

Οι Φιλίπ Χελάντερ και Νικολάι Μπόιλεσεν είναι δύο από τους υποψήφιους στόπερ που έχουν εξεταστεί από τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στην άμυνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην Ευρώπη, δεν θα αργήσει να κάνεις κινήσεις στα μεταγραφικά. Μια από τις θέσεις που θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής, είναι στο κέντρο της άμυνας (ειδικά, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο αποχώρησης του Σάρλια).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, έχουν εξεταστεί οι Φιλίπ Χελάντερ και Νικολάι Μπόιλεσεν, δύο περιπτώσεις από τη Σκανδιναβία. Ο πρώτος μάλιστα, δεν παρουσιάζεται πρώτη φορά στο ρεπορτάζ, μιας και είχε απασχολήσει τους πράσινους το 2015.




Καταρχάς, να ξεκαθαριστεί πως δεν πρόκειται για εύκολες περιπτώσεις, καθώς αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ο 29χρονος Σουηδός Χελάντερ αγωνίζεται στη Ρέιντζερς (6 συμμετοχές, 1 γκολ στο πρωτάθλημα), δεν θα παίξει στον τελικό του Europa League, καθώς είναι τραυματίας. Κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο 30χρονος Δανός Μπόιλεσεν με θητεία στον Άγιαξ έχει μικρότερη χρηματιστηριακή αξία 1 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Χελάντερ, φέτος έχει παίξει 5 φορές με την Κοπεγχάγη (συμπαίκτης του Ζέκα) στο πρωτάθλημα Δανίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News