«Ματιές Παναθηναϊκού σε ΤαΣόν Τόμας»

«Ματιές Παναθηναϊκού σε ΤαΣόν Τόμας»

Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ θα αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και φαίνεται να βρίσκεται στα ραντάρ του Παναθηναϊκού.

Ο ΤαΣόν Τόμας επέστρεψε στο Ισραήλ, όπου και θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα μπάσκετ, αλλά όπως φαίνεται δεν νιώθει καλά και θα γυρίσει στις ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός παίκτης προτιμά να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του αυτή την περίοδο της πανδημίας και γι’ αυτό το λόγο θα αποχωρήσει από την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Την ίδια ώρα, κροατικό δημοσίευμα αναφέρει πως είναι στο στόχαστρο του τριφυλλιού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του

Δεν είναι λίγοι οι προπονητές που αρέσκονται να έχουν διπλοθεσίτες στις ομάδες τους. Ένας από αυτούς είναι ο ΤαΣόν Τόμας, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχαίρια και τη θέση του πάουερ φόργουορντ, αλλά και εκείνη του σέντερ. Είναι μακρύς και για το ύψος του (203 εκατοστά) η ντρίπλα του και το κατέβασμα της μπάλας που κατέχει είναι αξιοπρόσεκτα. Μπορεί να τρέξει το γήπεδο με τέτοιο τρόπο και να καρφώσει εμφατικά που ακόμα και από τα πιο αθλητικά γκαρντ της Ευρώπης δυσκολεύονται να κάνουν. Αν του δώσεις χώρο μπορεί να περάσει τους αντίπαλους ψηλούς χωρίς δύσκολία και είτε να τελειώσει με προσωπική φάση είτε να πασάρει στον εκάστοτε παίκτη δίπλα του.

Η δημιουργία και το σκοράρισμα με πλάτη δεν είναι στοιχεία που τον διακρίνουν κάτι που ο ίδιος γνωρίζει από τη στιγμή που έχει έφεση να βοηθά την ομάδα του… πρόσωπο με πρόσωπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News