Μαθήματα από τον Εσιέν ο Κρίστενσεν - Τον... «ζύμωσε» ποδοσφαιρικά!

Μαθήματα από τον Εσιέν ο Κρίστενσεν - Τον... «ζύμωσε» ποδοσφαιρικά!

Ο άνθρωπος που καθιέρωσε τον Κρίστενσεν στην επαγγελματική ομάδα της Νόρτζελαντ είναι ο Μίκαελ Εσιέν (μαζί με τον Φλέμινγκ Πέτερσεν).

Ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού και κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής της τελευταίας 20ετίας, δουλεύει από το 2020 στην Νόρτζελαντ με την ιδιότητα του assistant coach. Μάλιστα, εκείνος έχει δώσει το βάρος στην ανάδειξη ταλέντων στην ομάδα και ένα από αυτά είναι ο «στόχος» του Γιοβάνοβιτς!

Δεν αποκλείεται η παρουσία του Εσιέν να παίξει κάποιο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης, αν και το «διαζύγιο» του Γκανέζου, τότε, ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό προ μιας εξαετίας περίπου, δεν βγήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάντως, ο Εσιέν έχει κάνει ουκ ολίγα ιδιαίτερα στον Κρίστιανσεν με τον τελευταίο να μαθαίνει από έναν εκ των κορυφαίων του χώρου τα μυστικά των θέσεων του κέντρου.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News