«Μάθημα» στην Καισαριανή για τον Παναθηναϊκό Β' (vid)

«Μάθημα» στην Καισαριανή για τον Παναθηναϊκό Β' (vid)

Με το… αριστερό έκανε πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός Β’ στη Superleague 2 με τον Γιάννη Βονόρτα να κρατάει το β’ ημίχρονο κόντρα στην Κηφισιά (2-0).

Ο Σωτηράκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ένα τέταρτο αργότερα, ο Οικονομίδης διπλασίασε τα τέρματά του.

Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καθόλου καλά στην αναμέτρηση και έδωσαν μαξιλαράκι «ασφαλείας» στην Κηφισιά από το πρώτο μισάωρο. Στο β’ ημίχρονο ανέβασε στροφές, δημιούργησαν πολλές τελικές, όμως, δεν πέτυχαν το τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι εντός της διεκδίκησης αποτελέσματος.

Για το Τριφύλλι πήραν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής οι Ενγκμπακοτό και Σιδεράς, ενώ το πρώτο του γεμάτο παιχνίδι στην επαγγελματική του καριέρα έδωσε ο Βαγιαννίδης.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κηφισιάς σε επίπεδο επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News