Μαρτύριο σκηνοθετημένο από τον ίδιο του τον προπονητή!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ήττα - Σπόντα για Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τις προσδοκίες του κόσμου του βιώνοντας μαρτύριο στη Θεσσαλονίκη, σε έργο που σκηνοθέτησε ο ίδιος ο προπονητής του που ήδη χαρακτηρίζεται με βαριές εκφράσεις για το συγκεκριμένο underperforming του.

Δεν έφτανε η ήττα, ήρθαν ξανά τα… σκηνικά σε αλλαγές παικτών να μαρτυρήσουν ότι οι ισορροπίες στο Κορωπί είναι εύθραυστες και δεν βοηθούν στην καλυτέρευση του κλίματος ούτε οι σερί νίκες που το προηγούμενο διάστημα ήταν το μεγάλο ζητούμενο.

Τι μπορεί να αλλάξει ο Ρουμάνος στη συνέχεια από τη στιγμή που οι παίκτες δεν τον πιστεύουν και φροντίζουν να τον εκθέτουν τόσο άκομψα στις κάμερες, τη μία ο Μακέντα, την παράλλη ο Χατζηγιοβάνης, την επόμενη ο Βιγιαφάνιες για να μην πιάσουμε τα επεισόδια με Σένκεφελντ, Χουάνκαρ στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ο Παναθηναϊκός προχωρώντας σε ένα σωρό αλλαγές κομβικών παικτών πριν τη σέντρα, μίλησε για τραυματισμούς (τότε γιατί ο προπονητής τους κουβάλησε μαζί του στο Βορρά;) με το που σφυρίχτηκε η έναρξη στην Τούμπα έβλεπε τη γκέλα να έρχεται, ανήμπορος να αντιδράσει.

Το ντέρμπι στιγματίστηκε από τη συνεχή πάλη των φιλοξενούμενων να καταφέρουν κάτι που έμοιαζε πάνω από τις δυνάμεις τους, να βρουν δηλαδή ρυθμό ταυτόχρονα Βέλεθ (σε ρόλο αμυντικού χαφ), Χουάνκαρ, Ξενόπουλος, αφήνοντας κομβικά στελέχη (Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο) να παλεύουν χωρίς τις καλύψεις Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλου.

Πάλι καλά που ήταν θετικός ο Βασίλης Ξενόπουλος στις καθαρές ευκαιρίες που έβγαλε ο Σβιντέρσκι, ευτυχώς που ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι γιατί σήμερα μπορεί να μιλάγαμε για συντριβή.

Ο Παναθηναϊκός έπεσε σαν χάρτινος πύργος, αφήνοντας στους φίλους του την αίσθηση του…γαμώτο στη φοβερή χαμένη ευκαιρία του Χατζηγιοβάνη στο τέλος.

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς η εικόνα του αγώνα δεν ήταν για ισοπαλία, ο γηπεδούχος σε στρίμωξε πολύ (αναμενόμενο με τέτοιο…μπέρδεμα που είχες στην 11άδα) και σε σφυροκόπησε αγρίως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News