Μάρτυρας υπέρ Μαρινάκη ο Τοροσίδης

Μάρτυρας υπέρ Μαρινάκη ο Τοροσίδης

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού κατέθεσε στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Βασίλης Τοροσίδης.

Με την κατάθεση του Βασίλη Τοροσίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίστηκε την Πέμπτη (3/9) στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η ποινική δίκη των 28 προσώπων που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Υπήρξε πρόεδρος της ΚΕΔ που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες στο παρελθόν. Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρείται η αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία.

Το 2012 οι πίνακες διαιτησίας συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ο Βασάρας ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μέρες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα».

Πηγή: ΣΠΟΡ FM

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News