Μαρτίνς: «Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Χωρίς 13 ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το αν υπάρχουν παίκτες που ξεχώρισαν“Καταρχήν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έρχεται πολύ σύντομα και είναι σίγουρο ότι κάποιοι παίκτες που έπαιξαν χθες δεν θα έχουν ξεκουραστεί και δεν θα είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τίμησαν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα σαν θέαμα, έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις ένα καλό θέαμα.

Είχαν ακουστεί φήμες ότι ο Ολυμπιακός σκόπευε να διευκολύνει τους αντιπάλους του, για αυτό χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, να μην πιάσει την απόδοση που συνηθίζει. Ωστόσο αποδείξαμε ότι δεν είναι έτσι, ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του και την εικόνα του, πάντα παίζει για να έχει καλή απόδοση. Χαρούμενος για τη νίκη και τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν παίκτες που έχουν ξεκουραστεί και έχουν επανέλθει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, δεν έχουν ξεκουραστεί και δεν θα είναι έτοιμοι, όπως και άλλοι που νιώθουν καλά. Είμαι ευτυχισμένος επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές. Υπάρχουν παίκτες που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ και είναι φρέσκοι και άλλοι που έπαιξαν χθες και νιώθουν έτοιμοι. Έχουμε πολλές επιλογές”.

Για τις φήμες που ακούστηκαν και αν έφτιαξαν τους ποδοσφαιριστές“Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών της ομάδας. Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, να πάμε να διευκολύνουμε τον αντίπαλο. Ήταν ευκαιρία να αναλύσουμε παίκτες, να ξεκουράσουμε παίκτες. Σε καμία περίπτωση, όποιος και να έπαιζε, δεν θα ερχόταν χωρίς την αξιοπρέπειά του και τον καλύτερό του εαυτό”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό“Παρόλο που έχουμε 24 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να κερδίσουμε. Το παιχνίδι εντός έδρας ήταν χαμηλή η απόδοσή μας, στα εκτός έδρας δεν αποδώσαμε, όπως απαιτούσε η περίσταση. Θέλουμε πολύ αυτή τη φορά τη νίκη, για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας.»

Για τους τραυματίες“Είναι πολύ νωρίς, έχουμε ακόμη ένα 24ωρο να πάρουμε τις αποφάσεις μας”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News