Μαρτίνεζ για Παλάσιος: «Και με κλειστά μάτια... θα κάνει τη διαφορά!»

ΕΣΚΑΣΕ: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Παλάσιος!

Ο τεχνικός της Τίγκρε, Ντιέγκο Μαρτίνεζ μίλησε στο SDNA για το καινούργιο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένας προικισμένος εξτρέμ. Ταχύτατος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, έχει τον τρόπο να… τρυπά τις αντίπαλες άμυνες και να τους δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Η ταχύτητα σε συνδυασμό με την τεχνική του αποτελούν τα μεγάλα του προσόντα»

«Η φυσική του θέση είναι στις πτέρυγες, ωστόσο μπορεί να παίξει και πίσω από τον φουνταριστό. Είναι φοβερά αποτελεσματικός στο ένας εναντίον ενός, πατάει περιοχή και έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Διαθέτει υψηλές παραστάσεις από τις παλιότερες θητείες του σε Νιούελς και Μπόκα Τζούνιορς.

Μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού που τον φέρνει στην Ελλάδα. Μπορεί να παίξει με…κλειστά μάτια και να κάνει τη διαφορά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News