Μαρσέλο twelve: Αποχωρεί στο μείον... twelve (12) από την κορυφή;

Η ανάρτηση του Μαρσέλο ενόψει Παναθηναϊκού: «Κάναμε καλή προπόνηση - Πάμε!» (pic)

Προφητικό φαίνεται το όνομα του Μαρσέλο στο Instagram όσον αφορά τη βαθμολογία της Superleague.

Ο Βραζιλιάνος ονομάζεται στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης marcelotwelve (12)… και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα από τον Ολυμπιακό στο -12 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενοχλημένοι από μια ιστορία του ποδοσφαιριστή πριν το ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο, όταν ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με το αν είναι τραυματίας ρίχνοντας το… μπαλάκι στον Μίτσελ.




Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε τα τελευταία νέα των Πειραιωτών και σχολίασε το μέλλον του Μαρσέλο, σχολιάζοντας πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί τον Ιανουάριο, καθώς «ο Βραζιλιάνος έχει απόσταση από τον παίκτη που ξέραμε».

Παράλληλα, να σημειωθεί πως κυκλοφορεί η φήμη περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για την απόκτησή του, προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Μασουακού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News