«"Μαρκάρει" Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός - Τι θέλει ο παίκτης»

Θετικός στον κορονοϊό ο Λαπροβίτολα πριν από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ενισχυθεί με έναν γκαρντ υψηλού επιπέδου!

Πέρυσι, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή αν κάνει δικό του τον Λαπροβίτολα, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης… τελικά δεν τον άφησε ελεύθερο.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, και φέτος το όνομα του Αργεντινού θα παίξει δυνατά για τον Εξάστερο, ο οποίος παρακολουθεί την περίπτωσή του, σύμφωνα με αναφορές στο εξωτερικό.

«Ο Νίκολα Λαπροβίτολα θα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Ομάδες από την Euroleague και το Eurocup τον παρακολουθούν», αναφέρει σελίδα που ασχολείται με μπασκετικά θέματα.

Τι θέλει ο παίκτης

Την ίδια ώρα η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρεται στα μελλοντικά «θέλω» του παίκτη, τα οποία μπορεί να… καλύψει το τριφύλλι.

«Ο Λαπροβίτολα θα ήθελε να ενταχθεί σε μία ομάδα που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο. Έχει μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Χρειάζεται το κατάλληλο περιβάλλον, έναν δεσμό που δεν είναι πάντα εύκολος να δημιουργηθεί. Όταν νιώθει εμπιστοσύνη, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους play maker στην Ευρώπη» επισημαίνει η εφημερίδα..

Δείτε την ανάρτηση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News