Μάριους Γκριγκόνις: Ό,τι δεν λύνεται... κόβεται!

Παναθηναϊκός - Μονακό 80-83: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Πόση πίστωση χρόνου θα πρέπει να δοθεί στον Μάριους Γκριγκόνις, τη μεταγραφή που έκανε περισσότερο… θόρυβο από κάθε άλλη το περασμένο καλοκαίρι.

Το βλέπουν όλοι στο πρόσωπό του πως ο Γκριγκόνις δε νιώθει καλά στον Παναθηναϊκό. Από τις εκφράσεις του προσώπου του παρατηρεί κανείς πως ο Λιθουανός βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν…

Δικαιολογεί το 1,2 εκατ. ευρώ ο Γκριγκόνις (μαζί με αυτά που έβαλε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας;). Ασφαλώς και όχι. Παιδιά από τη Basket League θα πρόσφεραν περισσότερα από όσα ο άλλοτε σταρ της Ζάλγκιρις – η οποία επανήλθε εντυπωσιακά από την περσινή απογοητευτική σεζόν.

Τι μπορεί να περιμένει από δω και στο εξής από τον Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός; Όχι μόνο Νέντοβιτς δεν του έχει βγει, αλλά ούτε τα βασικά δεν παίρνει από εκείνον ο Ράντονιτς. Και φανταστείτε πως ο Άντριους αποχωρεί την ίδια ώρα από το σύλλογο… Πόσο χειρότερα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News