Μαρινάκης: «Να βγάλουμε το ποδόσφαιρο από το τέλμα»

Μαρινάκης: «Να βγάλουμε το ποδόσφαιρο από το τέλμα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, στο πλαίσιο της κλήρωσης των αγώνων της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23.

Αναλυτικά:

«Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον. Να βγάλουμε το ποδόσφαιρο από το τέλμα. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να μην συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όλοι γνωρίζετε όσα έχουν συμβεί με την ΕΠΟ. Ζει από τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες και μας επιτρέπει ασέβεια. Είδατε πως η πλειοψηφία των ομάδων ήθελε να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία ο κ. Κλάτενμπεργκ αλλά δεν ήθελε η ΕΠΟ.

Κάναμε μια σύμβαση με τον κ. Κλάτενμπεργκ. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η οικονομική μας αφαίμαξη από την ΕΠΟ. Έχοντας πάντα το νόμο στο πλευρό μας και σε επικοινωνία με την UEFA και τη FIFA.

Στα έσοδα από το στοίχημα οι ημερομηνίες παίρνουν συνέχεια αναβολές και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, θα πρέπει εμείς οι ιδιοκτήτες της ομάδας να τα πούμε παραπάνω πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News