Μαρινάκης: «Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή - Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Μαρινάκης: «Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή - Πρέπει να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Φενερμπαχτσέ με 3-0, για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά, με αυτή τη νίκη εδώ μέσα, στην Πόλη μας. Εχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το ‘12, όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ. Ηταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.

Ευχαριστούμε τους παίκτες μας, τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Αυτή την επιτυχία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Οι πανηγυρισμοί, όμως, τελειώνουν απόψε το βράδυ. Εχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, ενωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Δεν σταματάμε. Και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Αυτό πρέπει να το βλέπουμε ορισμένοι φίλοι μας, που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή και από μία διοίκηση, που κάθε μέρα είναι δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ελλάδα μας και στην Ευρώπη. Είναι μία τεράστια νίκη και την αφιερώνουμε σε όλους τους Έλληνες. Μία μεγάλη νίκη, εδώ μέσα στην Πόλη μας», κατέληξε ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News