Μαουρίσιο: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Μαουρίσιο: «Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου κόντρα στον Ολυμπιακό» (vid)

Δηλώσεις στη σελίδα «Football Stories» παραχώρησε ο Μαουρίσιο, ο οποίος ανέφερε πως το καλύτερό του τέρμα σημειώθηκε στα περσινά πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Το καλύτερο μου γκολ ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό. (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4) Ηταν συνδιασμος ντριμπλας με τεχνικό δυνατό σουτ και μου αρέσει περισσότερο από όλα μου τα γκολ από άποψη ομορφιάς κ όχι αποτελέσματος.

Το καλύτερο γηπεδο που έχω αγωνιστεί είναι το Krasnondar Arena, είναι ένα σύγχρονο στολίδι απίστευτο.
Ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα; Επειδή στο ποδόσφαιρο είχα πάρα πολλούς καλούς συμπαίκτες και με πολλούς έγινα φίλος, δεν θέλω να απαντήσω σε αυτην την ερώτηση για να μην στεναχωρήσω κανέναν.
Ο Δυσκολότερος αντίπαλος που αντιμετώπισα ήταν ο Ντάνι(Ντιναμο, Ζενιτ). Ήταν απλά ασταμάτητος και πάρα πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις.
Τις καλύτερες στιγμές μου θα τις χωρίσω σε 2 κατηγορίες. Η μία είναι το 2012-2014 όπου με ένα πολύ καλό σύνολο παικτών στην Αχματ Γκροζνι(Ρωσία) υπήρξα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της καριέρας μου. Η δεύτερη είναι με την ομάδα του ΠΑΟΚ όπου κατακτησαμε χωρίς καμία ήττα το νταμπλ.
Θέλω να προσθέσω ότι κάθε χρονιά δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δουλεύω σκληρά έτσι ώστε να παρουσιαστώ όσο τον δυνατόν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου.»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News