Μαουρίσιο: Θυμίζει Κατσουράνη

Μαουρίσιο: Θυμίζει Κατσουράνη

Οι επιθετικές επιδόσεις και το impact του Μαουρίτσιο στο παιχνίδι έχουν τραβήξει βλέμματα κι οι πρώτες συγκρίσεις με το τοτέμ του είδους, Κώστα Κατσουράνη είναι φυσιολογικό να γίνονται αν και ο δεύτερος έπαιξε σε εποχές που ο Παναθηναϊκός ακουμπούσε τα αληθινά του στάνταρ.

Ο Βραζιλιάνος είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Ball Hawk από τα λίγα, προκαλεί εκνευρισμό σε κάθε αντίπαλο όταν βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον μιας πάσας από τη μπάλα και αμύνεται σεμιναριακά μακριά από αυτήν, δείτε ξανά το τάκλιν που κάνει στο 82 στον Ιωαννίδη, πριν ο παίκτης του Απόλλωνα φύγει τετ-α-τετ με τον Διούδη.

Είναι ανθεκτικός (παρότι δεν έχει κάνει προετοιμασία) κι εξαιρετικός στο ρόλο του box to box χαφ.

Η επίδραση του Νοτιοαμερικάνου είναι εντυπωσιακή, σαν τα θαύματα που ακούς ότι γίνονται αλλά στη πραγματικότητα ποτέ δε βλέπεις, ας μην ξεχνάμε πως η μεταγραφή του πέρασε στα ψιλά μιας κι ήταν επιλογή Αλαφούζου (…καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό για τον οργανισμό), ενώ η ηλικία του και το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό δεν επέτρεψε στον οργανισμό να καταλάβει τι διαμάντι έβαζε στη μηχανή του το τριφύλλι.

Το ερωτηματικό μαζί του είναι η φυσική του κατάσταση κι αν θα καταφέρει να διατηρήσει γερό το κορμί του, σε αυτή την περίπτωση ο τύπος βάζει υποψηφιότητα για την καλύτερη μεταγραφή της σεζόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News