Μαουρίσιο: "Πέρασα μια δύσκολο περίοδο"

Βγαλμένος από τις καλύτερες μέρες του

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν μια δύσκολη χρονική περίοδος για εμένα καθώς βρισκόμουν σε στάδιο αποθεραπείας. Αποφασίσαμε, μαζί με το ιατρικό team της ομάδας, να κάνουμε μια επέμβαση καθώς μεσολάβησε το διάστημα αγωνιστικής απραξίας λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Κάναμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μια πολύ καλή δουλειά και πλέον τώρα μετέχοντας από την Πέμπτη στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, είμαι στη διάθεση του προπονητή μου!

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Οι αντίπαλοί μας διαθέτουν παίκτες ποιότητας και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό έτσι ώστε εάν όλοι μας παίξουμε συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα.

Προσωπικά είτε παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είτε με τον Ολυμπιακό, είτε με τη Λάρισα, είτε με τη Λαμία εγώ θέλω να είμαι πάντα 100% ετοιμοπόλεμος όπως τώρα και διαθέσιμος από τον προπονητή μου έτσι ώστε να προσφέρω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News